Vores leverandører

Alle vores leverandører er passionerede og dygtige producenter, som fokuserer på god kvalitet og velfærd for dyr og mennesker. Vi prøver så vidt muligt at have leverandører af så mange forskellige produkter som muligt for at kunne tilbyde et bredt sortiment og derved nå hele vejen rundt om dagligdagens behov.

 

 

BrewParts
Gaardbutik Røllumgaard
Hestehavegård Frugtplantage
Holm Pølser
Hviids Biavl
Krogh Specialitet
Mjelsmark Gårdpakkeri
Nøddehuset
Ryesminde Mosteri
Skærtoft Mølle
Sønderborg Distillery
Vestjyske Delikatesser
Vild Med Te
Ærø Salt

Se mere om vores leverandører nedenfor

 Ønsker du at blive leverandør til dinGaardbutik.dk? 
   _   
Læs mere

 

 

BrewParts

BrewParts

BrewParts startede som nogle gutter, der godt kunne lide øl, så det var meget nærliggende selv at starte med at brygge øl. Over tid tager sådan noget om sig, og anlægget er vokset til 100L. Det ligger ved Vemmingbund, hvor der også er butik. De har øl fra hele verden, men vi har naturligvis valgt at have deres lokale øl med i vores sortiment. 

Køb produkter fra BrewParts her

 

 

Gaardbutik Røllumgaard

Gaardbutik Røllumgaard

Røllumgaard er en gammel slægtsgård ved Aabenraa, som i dag ejes af Lone og Jakob Festersen. De har eget opdræt af kyllinger og dyrker også grøntsager.
På Røllumgaard forsøger de at give deres kyllinger et godt liv. Det gør de ved at skabe så gode forhold som muligt, lige fra de får dem som daggamle kyllinger og indtil de bliver slagtet.

Køb produkter fra Gaardbutik Røllumgaard her

 

 

Hestehavegård Frugtplantage

Hestehavegård Frugtplantage

Hestehavegård Frugtplantage ligger ved Kær ved Sønderborg og har over 34 ha. jord med forskelligt frugt og grønt, primært æbler, hvor de har 23 forskellige sorter. Det ejes af Henrik Petersen, som overtog det fra sin far i 2002.
Der bruges ingen tilsætningsstoffer, overfladebehandling eller smartfresh, det er ren dansk natur. De fokuserer på kvalitet, friskhed og tillid med frugt og grønt dyrket med omhu og stor bevidsthed omkring naturen.

Køb produkter fra Hestehavegård Frugtplantage her

 

 

 

Holm Pølser

Holm Pølser

I mere end 10 år har Holm Pølser produceret et bredt udvalg af pølser og andre specialiteter.
De har derfor specialiseret sig i at lave det fuldendte produkt til deres kunder.
Holm Pølser ejes og drives af Jørgen Ellegård, som bor på Nordals. Kødet til Holm Pølser kommer primært fra Haderslev, og Jørgen Ellegård laver selv pølser og pålæg med egne opskrifter. 

Køb produkter fra Holm Pølser her

 

 

Hviid's Biavl

Hviid's Biavl

Hviid’s Biavl ejes af Klaus Hviid, som har 8 bigårde placeret rundt om i Sønderborg området. Bigårdene giver forskellige smag af honning pga. de forskellige planter og blomster, som bierne de forskellige steder lever af. Honningen bliver høstet 3-4 gange om året, og det er Klaus og hans familie, som sørger for at passe og flytte bierne samt høste og slynge honningen. 

Køb produkter fra Hviid's Biavl her

 

 

 

Krogh Specialitet

Krogh Specialitet

Krogh Specialitet er et familieforetagende beliggende i Sønderjylland. Frugten til deres produkter dyrkes på egne marker og hos lokale avlere i det sønderjyske område.
De garanterer 1. klasses danske råvarer af høj kvalitet, som er afgørende for den gode fyldige smag, som kendetegner deres produkter.

Køb produkter fra Krogh Specialitet her

 

 

 

Mjelsmark Gårdpakkeri

Mjelsmark Gårdpakkeri

Mjelsmark Gårdpakkeri bliver drevet af Tove Frost. Mjelsmark Gårdpakkeri producerer selv skrabeæg, som pakkes i eget ægpakkeri. Der er stor fokus på dyrevelfærd i ægproduktionen, hvilket betyder at hønsene får et langt og godt liv på gården.

På gårdens marker bliver der dyrket grønkål, som indgår i produktionen af den velkendte dybfrosne Mjelsmark Kål, som ligeledes foregår i eget pakkeri.

Du finder et udvalg af skrabeæg samt dybfrossen grønkål og hvidkål fra Mjelsmark Gårdpakkeri her på dinGaardbutik.dk.
Grøn- og hvidkål er sæsonvarer og fås fra november til og med december. 

Køb produkter fra Mjelsmark her

 

 

Nøddehuset

Nøddehuset

Nøddehuset er et lille nødderisteri, der ligger i Korsør. Her rister de nødder på traditionel mellemøstlig vis. Nøddehusets indehaver er udlært i et traditionelt syrisk risteri, der blev grundlagt helt tilbage i 1885. De går ikke på kompromis med kvaliteten og vælger derfor altid store, friske nødder af de bedste sorter. Derefter tørristes nødderne dvs. rister dem uden olie. Det giver en mere sprød og smagfuld nød, som selvfølgelig også er sundere. 
Det er denne tradition og kærlighed for kvalitetsnødder og det gode håndværk, som Nøddehuset vil give videre til sine kunder. 

Køb produkter fra Nøddehuset her

 

 

Ryesminde Mosteri

Ryesminde Mosteri

Ryesminde Mosteri ligger i Mintbjerg på Als og har siden 1938 produceret æblemost af friske sønderjyske æbler og uden brug af tilsætnings- og konserveringsmidler. Smagen kan variere, da sammensætningen af de forskellige æblesorter aldrig er ens. Det er de gode danske sorter, der anvendes til æblemosten.

Siden 1991 er Ryesminde Mosteri blevet drevet af  Mads Hansen og i dag produceres et bredt udvalg af både most og saft. Du finder en stor del af dette udvalg her på dinGaardbutik.dk. 

Køb produkter fra Ryesminde Mosteri her

 

 

Skærtoft Mølle

Skærtoft Mølle

På Skærtoft Mølle på Als produceres der en bred vifte af kornprodukter, og de gør sig umage på altid at levere den bedste kvalitet og at producere økologiske, sunde, velsmagende og helt friske kornprodukter.

De stenmaler derfor deres mel, som altid indeholder den sunde kim og næringsrige fibre, og de valser, knækker, skærer og polerer kornkerner med stor omhu for at give kunderne det bedste.

Køb produkter fra Skærtoft Mølle her

 

 

 

Sønderborg Distillery

Sønderborg Distillery

Sønderborg Distillery ligger i den centrale del i Sønderborg med udsigten til Als og Alssund. De har en passion for gin og vægter det lokale og godt håndværk, og derfor var der heller ikke nogen tvivl om, at produktionen skulle være lokalt i Sønderborg.

De ønsker kun at producere produkter af høj kvalitet og er derfor 100% økologiske, og med udgangspunktet om kun at bruge de bedste råvarer til rådighed.

Køb produkter fra Sønderborg Distillery her

 

 

 

 

Vestjyske Delikatesser

Vestjyske Delikatesser

Sonja og Martin Mose har på deres nedlagte landejendom ved Tvis indrettet værksted, hvor de blander og sælger vestjyske delikatesser. Det begyndte som en sjov og anderledes hobby, og i dag har de et stort udvalg af salte, krydderier, pestoer mv., som er af egne opskrifter. De bruger mange forskellige krydderier til deres unikke blandinger.

Vi får snart produkter fra Vestjyske Delikatesser

 

 

 

Vild Med Te

Vild Med Te

Vild Med Te køres til daglig af Lene Wittrup Christensen, som har en lille butik i sit hjem i Felsted. 
Der er altid over 100 forskellige slags te, så der er en te til enhver smag og lejlighed. Der fås også te til at afhjælpe maveproblemer, hormonforstyrrelser og meget andet, da te ofte har en lindrende effekt.
Der tilbydes også gourmet kaffe og te tilbehør, såsom tedåser, -filtre, -kopper og -kander. 

Køb produkter fra Vild Med Te her

Læs mere om Vild Med Te her

 

 

 

Salteriet

Salteriet

Salteriet på Ærø laver naturlige, økologiske kryddersalte. De går højt op i god kvalitet og naturlige råvarer til deres produkter. 
De har et bredt sortiment af kryddersalte til det daglige såvel som det mere kreative køkken, da de forskellige krydderier fremhæver den rette smag i forskellige retter. 

Køb produkter fra Salteriet her

 


 

px;}